Soalan-soalan Lazim   Affiliate   Pembelian

Terus Mendapat Sambutan!

Saya tumpang berbangga kerana dapat menyaksikan ramai yang sudah BERJAYA dalam bisnes tshirt ini..

Jualan masih terus dibuka sehinggalah kuota 800 unit tercapai..

(updated )

Mari baca salah satu email yang saya terima...

feedback

Pendedahan ekslusif peluang bisnes ini hanya akan dijamin didedahkan kepada 800 orang terawal yang berminat membeli sahaja...

Ketahui Menjana 6 Angka Dengan Hanya Menjual Tshirt - Walaupun Anda Tak Tahu Cara Cetak Tshirt!

Dihasilkan Berdasarkan Pengalaman Dan Teknik Sebenar. Bukan Lagi Teori Yang Merapu-rapu.

Dari laptop Hafizi Zain, Usahawan Tshirt Berjaya

Dapatkan preview percuma bisnes yang bakal menjadi antara 'perniagaan' paling lumayan 2012. Ebook ini akan mendedahkan peluang buat bisnes dengan tshirt.

 

Tak Perlu Lagi Pening Cari Idea Buat Produk

Selalunya masalah yang berlaku kepada para usahawan internet adalah idea untuk menghasilkan produk dan sumber untuk mendapatkannya. Proses membuat produk seperti ebook atau software, adakalanya memakan masa sehingga 3 bulan. Malah, ia memerlukan keazaman yang tinggi untuk menyiapkannya.

Kenapa memilih jalan yang payah jika jalan mudah sudah terbentang luas?

Jalan mudah yang saya maksudkan adalah "Perniagaan T-Shirt" cara mudah - bukannya cara susah.

Bisnes Baru Tahun 2012 Yang Akan Membawa Era Baru Dalam Perniagaan Internet & Offline di Malaysia

Memperkenalkan Pakej Ebook

"Bisnes T-Shirt"

Kenapa "Perniagaan Tshirt"?

Perniagaan menjual t-shirt mempunyai keunikan yang tersendiri. Ketika orang sibuk dengan pelbagai program MLM, perniagaan internet, internet marketing, blogging, Adsense dan sebagainya, mereka tak menyedari bahawa 'Perniagaan T-Shirt' mempunyai kelebihan yang tersendiri, malah lebih baik dari lain-lain jenis buat duit jika diteliti.

Antaranya :

Tak perlu menyimpan stok produk (baju) di rumah.
Boleh dilakukan secara part-time.
Anda tentukan sendiri untung margin, samada untung besar atau untung kecil atau untung sederhana. Untung margin adalah untung bersih selepas ditolak harga kos.
Tak memerlukan pengalaman. Walaupun anda tiada pengalaman, anda tetap boleh bermula sekarang.
Permintaan terhadap T-Shirt sentiasa berterusan, dan ianya tidak bermusim. Peluang mendapat tempahan sentiasa ada.
Anda tak perlu pening mencari idea menulis ebook. Idea membuat tshirt adalah sangat-sangat mudah, iaitu hanya dengan hanya mengetahui cara design.

Salah Satu Perniagaan Yang Tak Boleh Diabaikan  

" ... Ini adalah salah satu bisnes yang tak boleh diabaikan sama sekali. Melalui pengalaman penulis sendiri, iaitu Hafiz Zain, ia membuktikan bahawa perniagaan tshirt memang mudah diuruskan & tak perlu simpan stok baju banyak-banyak di rumah.

Malah, saya ada ramai kawan yang membuat perniagaan tshirt, dan antara hasilnya, ada kalangan mereka yang dapat kahwin di usia muda, disebabkan lumayannya pendapatan yang diperolehi...!

Psst .. bagi saya, ini bukan program buat duit, ini adalah perniagaan sebenar."

   

Mawardee, http://Blog.Mawardee.Com

 

Jualan Sebenar Saya Mencecah 6 Angka, Iaitu Hanya Dengan Perniagaan T-Shirt Cara Mudah

Saya takkan bercakap kosong. Saya bermula dari kosong, dan kini jualan saya hanya melalui tempahan t-shirt, telah mencecah 6 angka, iaitu minimum RM 100,000. Malah, untung margin saya mencecah 40% - 50% daripada keseluruhan.

Menjual t-shirt merangkumi seni bagaimana meletakkan harga. Malah ia bergantung kepada anda sendiri untuk menentukan untung anda!

 

Saya Melancong Ke Luar Negara & Memiliki Kereta Sendiri Dengan "Perniagaan" Mudah Ini ...

Setelah sekian lama saya menanam impian untuk melancong ke luar negara dan memiliki kereta sendiri, akhirnya semuanya saya berjaya capai, berkat kesungguhan dan hasil rezeki dari perniagaan tshirt mudah ini.

Ini bukan omong-omong kosong saya.

Ini adalah realiti. Malah, duit PTPTN yang saya perolehi setiap semester sepanjang pengajian saya, saya langsung tak usik. Malah, saya dapat pula kirim wang ke kampung.

Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.

 

Rahsia Saya Dibongkar Secara Terperinci - Lihat Preview Isi Kandungan Ebook Saya...

Anda boleh lihat sendiri isi kandungan ebook yang saya tulis memakan masa berbulan-bulan, hanya untuk mendedahkan rahsia sebenar saya. Rahsia memang wujud, selagi mana ia hanya dikongsi dalam satu kumpulan terhad sahaja. Dan oleh sebab itu, saya hadkan jumlah pembeli yang boleh mengorek rahsia saya.

Lihat senarai isi kandungan yang menjadi rahsia perniagaan t-shirt saya :

  

Anda boleh lihat bagaimana penerangan diberikan dalam format teks, gambarajah, animasi dan sebagainya, untuk memudahkan pemahaman anda. Anda pasti tidak akan kecewa dan tidak pening membacanya.

Dengan melihat sebahagian preview screenshot atau gambar imbasan dalam ebook saya ini, anda boleh menilai sendiri bagaimana bersungguhnya saya memberikan penerangan secara terperinci dan mudah difahami dalam ebook ini.

Nilai ebook ini jauh lebih berharga dari mana-mana ebook di pasaran yang menyentuh tentang perniagaan menjual t-shirt cara mudah.

 

Tak Perlu Simpan Stok Baju Di Rumah & Tak Perlu Tahu Cara Cetak Baju

Saya sering ditanya secara bertalu-talu oleh ramai pihak berkenaan susahnya membuat perniagaan menjual t-shirt.
   
Perlu ke tahu cara cetak/printing baju t-shirt?
Perlu ke simpan stok baju-baju banyak-banyak di rumah?

Perlu ke modal yang besar untuk bermula?

Jawapannya : TIDAK, Anda Tidak Perlu Tahu Kerja-kerja Menyusahkan!

 

Bayangkan ... Purata 1 Organisasi Menempah TShirt Anda Setiap 1 Minggu =RMXX,000 Sebulan

Keuntungan perniagaan t-shirt adalah melalui tempahan pukal yang ditempah oleh pelanggan. Malah, lebih menguntungkan jika tempahan dilakukan oleh jabatan kerajaan, atau pihak sekolah, atau pihak syarikat atau sebagainya.

Bayangkan, setiap minggu, anda menerima 1 tempahan pukal.

1 tempahan pukal adalah tempahan 500 t-shirt.

Setiap t-shirt, anda markup untung sebanyak RM7 (untung bersih anda)

RM7 x 500 t-shirt = RM3,500 seminggu

Maka, 1 bulan bersamaan = RM3,500 x 4 minggu sebulan = RM14,000/=

*Tempahan yang saya perolehi, adalah untuk dihantar terus kepada pelanggan. Bukannya simpan stok tak laku.

 

"..Isi Kandungan Yang Luar Biasa & Sungguh Praktikal.."

 

Setelah saya membaca Ebook ni, saya rasa sungguh teruja. Isi kandungannya "Sungguh Luarbiasa dan Sungguh Praktikal". Disampaikan dalam bahasa yang simple. Terdapat juga pelbagai gambar rajah untuk membantu pemahaman orang yang tidak pernah terlibat dalam bisnes jualan baju seperti saya. Memang puas hati!

Saya secara peribadi mengenai diri penulis kerana belajar di universiti yang sama. Dengan usaha gigih dan minat yang tinggi, beliau telah berjaya dalam menjalankan sebuah syarikat cetakan baju secara sambilan sahaja. Pengalaman sebenar beliau bermula dari 'zero' hingga berjaya menghasilkan ribuan ringgit telah ditulis secara terperinci di dalam ebook ini.

Jika beliau boleh berjaya, kenapa tidak anda?"

   

Izzat, http://www.bijakdiet.com/

 

 

 

"Dari Zero Menjadi Pakar Bisnes Tshirt" 

" Satu produk yang amat berbaloi untuk dimiliki, panduan yang dikongsikan adalah berdasarkan pengalaman penulis sendiri yang telah beberapa tahun memperolehi keuntungan daripada bisnes atau perniagaan t-shirt printing ini...

Panduan ini juga akan menjadikan anda daripada zero atau tidak tahu langsung mengenai perniagaan ini kepada pakar dalam bidang perniagaan tshirt printing seterusnya menghasilkan pendapatan melalui perniagaan ini.. dengan harga yang ditawarkan adalah amat murah berbanding dengan apa yang dikongsikan di dalam produk hebat ini..

Setelah anda membaca panduan ini anda boleh memilih untuk menjadi AGEN T-SHIRT PRINTING SECARA ONLINE SEPENUHNYA atau AGEN TSHIRT PRINTING SECARA ONLINE & OFFLINE atau PENJUAL T-SHIRT PRINTING SECARA ONLINE...

Yang paling menarik adalah panduan ini disertakan sekali senarai alamat kilang atau pembekal dalam perniagaan t-shirt printing ini.. Ini memudahkan lagi kita memilih pembekal yang berdekatan kawasan tempat tinggal kita... dari 5 bintang, 4 bintang imabiz berikan untuk produk ini.. "

    - Imabiz - imabiz.co.cc

 

"...Bisnes Tanpa Modal Besar & Asas Yang Terbaik..."  

Mungkin ramai menganggap menjalankan bisnes secara offline memerlukan modal yang sangat besar untuk menyediakan ruang
jualan bagi produk yang ingin dijual.

Mengapa tidak mencuba bisnes Tshirt sahaja?

Dengan modal yang rendah, anda mampu menjana pendapatan yang lumayan setiap bulan. Dengan mengintegrasikan kaedah online untuk memasarkan produk yang dijual secara offline sudah pasti bakal menjadikan perniagaan anda lebih berjaya!

Jika anda tidak memiliki sebarang asas dalam perniagaan Tshirt, Ebook Panduan Bisnes Tshirt ini adalah panduan yang terbaik buat anda.

Dengan panduan yang lengkap bagaimana memulakan perniagaan ini, akan mampu membantu anda mencari idea mudah menjana pendapatan melalui perniagaan Tshirt ini.

Dilengkapi maklumat 101 supplier bakal memudahkan kerja anda untuk mendapatkan harga tshirt yang paling murah daripada pengeluar tshirt yang mungkin berada berhampiran dengan rumah anda!


Ikhlas,

Rahman Basri
www.pakejphotoshop.com

 

Salah Satu Perniagaan Yang Boleh Dilakukan Secara 'Part-Time'

Yang menarik tentang perniagaan ini, anda boleh melakukannya secara sambilan. Jika anda mempunyai masa kosong, maka sia-sialah jika tak dimanfaatkan untuk menjana pendapatan, contohnya melalui perniagaan menjual t-shirt ini.

Anda boleh lakukannya.

Daftar dan perbaharui syarikat setahun sekali.

Promosikan di internet atau offline secara sambilan, bila anda ada masa lapang.

Promosikan dengan menyelit ketika bergaul dengan kawan-kawan atau orang besar.

Uruskan t-shirt, bila ada tempahan sahaja. itupun dari segi rekod dan komunikasi.

Printing baju dan pembungkusan diuruskan oleh kilang, BUKAN anda.

Mudah, kan?

 

Perkara Yang Anda Perlu Tahu Sebelum Mendapat Tempahan Tshirt Dari Badan Kerajaan (penting!)

Terdapat maklumat penting yang anda perlu tahu, sebelum anda memulakan perniagaan jual t-shirt cara mudah.

Sebagaimana yang kita tahu, selalunya banyak kontrak jualan t-shirt mudah diperolehi secara lumayan adalah dari kerajaan.

Oleh itu, sebelum anda mendapat tempahan dari kerajaan, anda perlu berdaftar dengan Kementerian _________ dengan _________, di _________. (rujuk mukasurat 20).

 

Anda Akan Diajar Bagaimana Memikat Hati Pelanggan Supaya Membeli Tshirt Dengan Anda!

Untuk memastikan anda mendapat tempahan baju tshirt samada secara online atau offline, anda perlu tahu asas penting yang saya boleh namakan sebagai 'formula pelanggan'.

Dengan 'formula pelanggan' ini, anda akan diajar cara yang saya betul-betul gunakan untuk menjana ribuan ringgit dengan perniagaan mudah ini, dengan memikat hati pelanggan sebelum, semasa dan selepas berurusan dengan anda.

Tanpa pengetahuan penting ini, perniagaan anda tidak akan pergi jauh, malah anda akan kebuntuan pelanggan suatu masa nanti. Bukan itu sahaja, ia sangat penting kerana 'Customers Always Right' yang akan menjamin pelanggan-pelanggan baru anda menjadi pelanggan tetap anda.

Terdapat juga 4 tips ____ penting untuk menjaga hati pelanggan (tak syak lagi!)

Jangan sampai perniagaan anda terjatuh ke 'lubang' yang sepatutnya!

 

Cara Asas Penting Pengurusan Kewangan Yang Berkesan (tak perlu upah akauntan)

Kenapa nak perlu upah akauntan, hanya untuk melakukan pengurusan kewangan mudah, yang anda sendiri boleh lakukan?

Lakukan rekod transaksi dan penggunaan kewangan, dengan cara pengurusan yang mudah dan simple, tapi berkesan. Budak sekolah bukan aliran akaun pun boleh buat!

Tanpa rekod kewangan, syarikat mini anda pasti akan berada dalam bahaya, kerana disangka untung tetapi kemungkinan menanggung kerugian tanpa disedari, sehingga menyebabkan perbelanjaan modal silap diatur.

Walaubagaimanapun, jika mengikut perniagaan tshirt model saya, sukar untuk gagal. Sebabnya anda hanya akan membuat tempahan apabila ada untung --- dan risiko kerugian HAMPIR KOSONG!

Pendedahan Pelbagai Teknik Promosi PERCUMA Untuk Mendapatkan Pelanggan di Internet (ya, tanpa kos @ kos rendah)

Mempromosi produk tshirt kita, bukanlah sukar sebagaimana yang kita pernah tengok. Disebabkan kecanggihan teknologi masa kini, kerja-kerja mempromosi bukan lagi tugas yang memerlukan kos.

Saya akan tunjukkan dalam ebook ini bagaimana untuk mempromosi dengan kos yang KOSONG atau kos yang RENDAH. Kemahiran ini mudah sahaja untuk dikuasai, asalkan anda tahu di mana hendak bermula dan bagaimana.

Pemasaran dan cara promosi bukan lagi menjadi igauan, kerana ianya adalah cara yang percuma dan ada juga berkos rendah.

Cepat, sebelum teknik hebat ini ditutup buat selama-lamanya.

 

 

Pelbagai Asas Kemahiran Akan Diajar Supaya Anda Boleh Mula Perniagaan Jual T-Shirt Dengan SEGERA!

Terdapat pelbagai kemahiran mudah yang anda akan belajar dari ebook ini.

Antaranya, anda akan belajar pengurusan kewangan yang mudah, cara komunikasi, cara mendapatkan kepercayaan supplier, cara menawan hati pelanggan dan sebagainya.

Walaupun nampak mudah, namun terdapat banyak 'tips and tricks' yang anda boleh gunakan. Ianya cukup berkesan.

 

Pelbagai Asas Promosi & Pemasaran Juga Diajar Kepada Anda

(termasuk pelbagai sumber web yang berpotensi meningkatkan populariti anda!)

Memandangkan perniagaan t-shirt adalah agak berbeza dengan Adsense, blogging, dan sebagainya, saya sebagai salah seorang yang berpengalaman dalam bidang perniagaan tshirt printing ini, mengemukakan kaedah promosi yang percuma agar menjimatkan kos pemasaran anda.

Malah, ada pemasaran atau cara promosi berbayar, yang anda perlu lakukan. Namun, ianya taklah sesusah yang disangka.

Jika tahu caranya, anda akan lebih berjaya daripada saya. Belajarlah dari mereka yang telah berjaya.

Tapi, janganlah bersikap malas sehingga menjadikannya alasan untuk anda gagal.

Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih.

 

Klik Sini Untuk Beli

PERCUMA Senarai 'Lubuk Emas' Mengandungi Lebih 70 Sumber Pembekal T-Shirt Dari Setiap Negeri di Seluruh Malaysia (dikemaskini)

 

NEGERI

JUMLAH PENGILANG T-SHIRT

K.L & SELANGOR

32

JOHOR

4

KELANTAN

2

TERENGGANU

2

PAHANG

4

PERAK

4

PULAU PINANG

4

SARAWAK

7

MELAKA

3

SABAH

3

KEDAH

2

NEGERI SEMBILAN

3

JUMLAH

70

PS : Wah, 70 supplier pembekal tshirt yang akan membuat tshirt mengikut design yang saya mahu. Apa yang anda perlu buat adalah dapatkan tempahan ... & markup harga tshirt dengan lebih tinggi (untung utama anda di sini la).

 

Pembekal T-Shirt (Supplier) Anda Akan Mencetak T-Shirt Untuk Anda & Menguruskannya Sebaik Mungkin

Mengapa perlu susah-susah belajar printing tshirt, jika sudah ada pengilang atau pembekal yang akan melakukannya untuk anda?

Tugas utama anda, dapatkan pelanggan... & jangan lupa markup harga dengan harga lebih tinggi daripada harga kilang!

Itu saja.

 

Saya Tidak Rugi Membongkarkan Rahsia Ini, Sebabnya Saya Hanya Jual Rahsia Ini Kepada Jumlah Yang TERHAD Sahaja.

Saya hampir-hampir tak rugi apa-apa membongkarkan rahsia ini. Saya percaya dengan perkongsian ini, ilmu saya akan bertambah, dan saya akan lebih menimba banyak pengalaman bersama-sama mereka yang berminat membeli produk ini.

Malah, saya sebagai seorang yang berpengalaman, saya juga tahu bahawa bisnes tshirt adalah perniagaan yang masih bekum tepu dan peluang masih terbuka luas untuk sesiapa sahaja. Asalkan anda tahu formula saya.

 

 

Tak Faham Selepas Membaca Ebook? Hubungi Saya Melalui Email, Support Disediakan Untuk Membantu Anda

Sebagai pemilik produk, saya terbuka dan berlapang dada untuk menerima sebarang persoalan dari anda. Ajukan apa saja soalan yang berkaitan, saya akan cuba menjawab sebaik mungkin.

Cuma, pastikan anda baca ebook saya ini terlebih dahulu, agar memudahkan perbincangan kita dan memudahkan saya menjawab soalan-soalan anda.

Support saya sediakan. Setakat ini, saya memang konsisten menjawab email prospek dan pelanggan-pelanggan saya. Tanyalah siapa saja yang pernah berurusan dengan saya.

 

Lihat Senarai Produk Yang Anda Perolehi Jika Membeli Pakej Ebook "Bisnes Tshirt" Sekarang

 

Ebook "Bisnes T-Shirt" Versi PENUH

 

Satu pendedahan yang menerangkan secara langkah demi langkah dan mudah difahami tentang bagaimana anda boleh bermula dari zero.

Salah satu ebook yang paling baik pernah dihasilkan, dengan susunan penerangan yang ampuh dan mengajar pembaca dari A hingga Z bagaimana bermula dengan 'perniagaan t-shirt' mudah.

   

Harga Asal : RM90

 

Bonus #1

Senarai Pembekal/Pengilang T-Shirt

" Senarai pengilang atau pembekal t-shirt adalah 'lubuk emas' yang sangat dirahsiakan kebanyakan usahawan atau agen bisnes tshirt.

Ini kerana mereka mahu mengelakkan persaingan. Namun penulis iaitu saudara Hafizi Zain sendiri sanggup mendedahkan rahsia utama beliau untuk memudahkan perniagaan t-shirt anda kelak.

Psst... Bukan senang nak jumpa orang sanggup dedahkan maklumat rahsia ini.

  Harga Asal : RM120

 

 

 

Bonus #2

Senarai Pembekal Produk-Produk HOT Yang Lain

Selain t-shirt, terdapat juga lain-lain produk yang boleh anda jadikan sebagai sumber pendapatan anda.

Antaranya adalah pengilang yang akan menguruskan penghantaran anda, pembekal lanyard, mesin heat transfer, pembekal beg custom terbesar di Malaysia, pembekal premium gifts terbesar, pembekal corporate gifts dan banyak lagi!

 

   

Harga Asal : RM130

 

Bonus #3

Pelan Tindakan

Usaha anda mungkin akan tergantung, tanpa pelan strategi atau pelan tindakan. Dengan pelan tindakan ini, kerja dan usaha anda akan lebih tersusun.

Anda akan lebih terbimbing bagaimana untuk bermula, dengan adanya pelan tindakan ini.

Hanya ikut langkah demi langkah mengikut hari dan tindakan yang saya cadangkan.

   

Harga Asal : RM30

 

 

Tahukah Anda Harga Sebenar Pakej Ebook "Bisnes Tshirt" Ini?:

RM90 + RM120 + RM130 + RM30 = RM370

 

Tapi, Saya Memberikan Diskaun Terhad Sementara Stok Masih Ada

Sebagai memenuhi keinginan rakyat Malaysia untuk menampung pendapatan yang kian dihimpit dek kegawatan ekonomi, saya sanggup merendahkan harga ke tahap yang dah cukup murah.

Harga ini hanya sah sebelum Disember 2012 sahaja.

Iaitu RM370  RM200 Sahaja.

 

Ops ... Lagi Bonus-bonus Hebat Dari Saya!

Bonus #4

4 Template Web Mini Khas "Bisnes Tshirt"

   

Harga Asal : RM30

 

 

Bonus #5

4 Button Membeli Khas Dari "Bisnes Tshirt"

\

   

Harga Asal : RM30

 

Bonus #6

3 Template Blog Khas Dari BisnesTshirt.Com

   

Harga Asal : RM30

 

 

Tunggu Apa Lagi? Belilah Sekarang Sementara Harga Belum Dinaikkan

 

Hm... Rahsia Saya Sendiri Menjalankan Bisnes Tshirt Lumayan Bakal Dibongkar!

 

 

"..Ia Memudahkan Pengusaha T-Shirt!"

Ebook saudara memang sesuai bagi sesiapa yang berminat memulakan bisnes t-shirt samada online atau offline. Dari pendaftaran perniagaan hinggalah senarai pembekal disertakan.

Ia memudahkan bakal pengusaha t-shirt mendapatkan bekalan terus setelah tamat membaca dan memahami ebook ini tanpa pening mencari pembekal.

Diharapkan saudara sukses dengan produk yang bakal dilancarkan kelak.

Nazri K
http://semerbak.net/blog/

 

 

 

Beli Sekarang Ebook 'Bisnes Tshirt'! (RM200)

 

Buat Pembelian Sekarang Sementara Stok Masih Ada (Stok Akan Habis Bila-Bila Masa Kerana Jualan Ketika Ini Sedang Pantas & Mungkin Akan 'Sold-Out' Bila-Bila Masa Sahaja)

  • Ebook Bisnes Tshirt Versi PENUH

  • Senarai Pembekal & Pengilang Tshirt

  • Senarai Pembekal & Pengilang Produk-Produk HOT Yang Lain Seperti Corporate Gifts dan lain-lain.

  • Pelan Tindakan (Untuk Perancangan Kerja Anda)

  • 4 Template Web Mini (KHAS Dari BisnesTshirt.Com)

  • 4 Button Membeli (KHAS Dari BisnesTshirt.Com)

  • 3 Template Blog (KHAS Dari BisnesTshirt.Com)

 

 

 

Jaminan 30 Hari Wang Dikembalikan!

Jika Anda Tidak Berpuas Hati Dengan Ebook "Bisnes Tshirt" Ini, Maklumkan Saya Untuk Mintak Wang Dikembalikan. Saya Akan Kembalikan Wang Anda Tanpa Soal...

 

 

 

Tak Berminat Ebook "Bisnes Tshirt" versi PENUH?

Dapatkan Edisi Pendedahan Ekslusif PERCUMA! (RM0)

 

Isi Borang Pendaftaran Di Bawah (Pendaftaran Terhad 2000 orang terawal sahaja :Tinggal 27 unit sahaja lagi)

Nama
Email

 

 

Klik Butang Membeli Di Bawah Untuk Membuat Pembelian!

 

PS : Kini sesiapa pun boleh memulakan perniagaan menjual tshirt, walaupun anda tidak mempunyai banyak kemahiran. Preview ini akan menunjukkan betapa berkesannya kuasa perniagaan tshirt - jualan tshirt akan berterusan walaupun ekonomi jatuh, kerana tshirt adalah keperluan semasa yang diperlukan di pasaran Malaysia sehingga sekarang.

 

- Hafizi Zain -

Akademi Elit MAWARDEE

 

 

"Padat Dengan Kaedah A-Z Untuk Bermula" 

" Jika anda tidak penah berniaga tetapi ingin mula secara sambilan dengan purata margin 40% malah boleh mencapai 50%, dapatkan ebook Tuan Hafizi ini. Beroperasi sepenuhnya dalam masa 10 hari siap dengan platform internet. Padat dengan kaedah A-Z bagaimana memulakan bisnes T-shirt.

Kalau pergi seminar pasti harganya empat ke lima kali ganda. Tidak perlu tahu langsung tentang nak dapat pembekal, asas t-shirt dan jenis-jenis printing. Tak tahu teknik promosi dan strategi yang paling berkesan? Tidak pernah berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia?
Usah risau kerana semuanya didedahkan dalam ebook ini. Ya! termasuk senarai pembekal dan pelan tindakan harian. Soalnya samada anda hendak untung besar atau untung kecil."

    - Sunthara Segar - www.SuntharaSegar.com

Penulis Buku-buku  Kewangan , Pendidik Kemahiran Kewangan  dan Fasilitator Seminar Kewangan.

 

 

Soalan-soalan Lazim   Affiliate   Pembelian

Rahsia Lubuk Duit Mudah di Mudah.my